Infraroodcabine | Sauna | Pijnbestrijding | Wellness

  lux-spas sunlighten infraroodcabine

  zéér snelle levering van uw infraroodsauna!

  infrarood cabineBij de aankoop van een infraroodcabine willen de meeste mensen hier zo snel mogelijk gebruik van maken, zeker als de winter er zit aan te komen en de koude begint te werken op het lichaaml. Die snelle levering is iets wat niet evident is in veel gevallen aangezien productie- en levertijd van een infraroodsauna in totaal al gauw 2 a 4 maanden in beslag kan nemen.
  Daarom beschikt Lux-spas constant over een zeer grote voorraad infraroodcabines / infraroodsauna's zodat wij (meestal) direct kunnen leveren na aankoop! 
  Hetzelfde geldt bij de service aan uw infraroodcabine, indien nodig. Onze producten zijn steeds van hoogwaardige kwaliteit en vewachten we dus niet veel problemen. Hebt u toch eens een technisch probleem aan uw infraroodsauna? Geen probleem! Wij beschikken over alle materialen en komen zelf zo snel mogelijk ter plaatse om uw cabine te herstellen.

  Onze merken:
  • Infralux infraroodcabines
  • Sunlighten infraroodcabines
  • Sauna én IR-combinaties!

  Gratis aanmelden voor nieuwsbrief

  Meld je gratis aan en profiteer regelmatig van acties, trends en nieuwigheden.

  Ontspannen in uw privé infraroodcabine

  infraroodcabine wellnessEr zijn weinig dingen waar de mensen zo naar uitkijken als naar de zon die gaat schijnen: Zalig genieten, en het doet ons lichaam en de geest enorm veel deugd. Op die zelfde manier kijken wellness gebruikers ook uit naar het gebruik van hun infraroodcabine!

  Een sessie in een infraroodsauna is in de eerste plaats zalig optimaal ontspannen. U moet niet plannen wanneer u eens tijd kan maken voor een sessie in uw stukje paradijs.. U zet de infraroodsauna gewoon op wanneer het u past en al na een kleine 10 minuten kan u beginnen aan uw welverdiende en deugddoende ontspanning.

  Maar de infraroodsauna is los van het ontspannen ook een privé kinesist in huis. De infrarode stralen gaan onder andere spier- en gewrichtspijnen verlichten. Zelfs de regelmatig bij iedereen voorkomende stijfheid of verzuring van de spieren na het sporten of na zwaar werk gaan verholpen worden met onze infraroodcabine's.
  Bent u een beetje ziek? Zweet de toxische stoffen uit tijdens een heerlijke sessie in uw eigen infraroodsauna! terwijl u zit te ontspannen en alle stress weet te vergeten.
  • Interesse, of vragen over lux-spas producten?

  uw therapeutische privé infraroodcabine stopt de pijn!

  Lux-spas onderscheidt zich door iedereen persoonlijk te begeleiden in de keuze van de infraroodsauna.
  Ontspanning en pijnverhelping werken samen in de infraroodsauna. Uw ontspanning mag niet ten koste gaan van de pijnverhelping maar u kan spierpijn onmogelijk verhelpen zonder te ontspannen.

  De straling in uw infraroodsauna gaat er voor zorgen dat reumaartrose of andere veel voorkomende klachten zoals een lage rugpijn of stijve en verkrampte spieren kunnen verholpen worden. Ook gaat u caloriëen verbranden tijdens een infraroodcabine sessie en gaat uw lichaam ontgiftigen door te transpireren.

  De lange- midden en/of korte golf straling in uw infraroodcabine gaat er voor zorgen dat uw hart het lichaam wil afkoelen en dus sneller zal gaan werken. De bloedcirculatie gaat verbeteren waardoor uw zenuwen beter doorbloed gaan zijn. Op die manier gaan pijnen en andere klachten afnemen met dank aan uw infraroodcabine. Zowel de lange en midden golf, als de korte golf gaan dit therapeutisch effect hebben op uw lichaam!

  een infraroodcabine, praktischer genieten is onmogelijk!

  sunlighten signature wellness infraroodcabineEen infraroodcabine is gewoon de stekker in het stopcontact steken aangezien het een enorm laag elektrisch verbruik heeft. Hierdoor zijn er dus ook geen aanpassingen nodig voor een plaatsing van de infrarode sauna.
  Ook de plaats waar de infraroodcabine komt te staan hoeft niet aangepast te worden aangezien een infraroodcabine (meestal) een zelfdragende vloer heeft en dus gewoon op de vloer, parket, beton of andere vloerbekleding mag en kan staan.

  Naar de gebruiker toe is een infraroodsauna ook extreem handig aangezien er een korte opwarmtijd is bij een infraroodcabine en u enkel tijd/termperatuur moet instellen of een programma moet selecteren. Afhankelijk van welk soort stralers u gebruikt is de cabine reeds op een aangename temperatuur na 5 a 10 minuten.

  Een handdoek onder uw zitvlak is aan te raden, en naar onderhoud van uw infraroodcabine toe hoeft u alleen af en toe de cabine eens af te wassen met een vochtige doek (zonder producten!).
  Wat u voor de rest te doen staat? Genieten!

  ACTIE-WEEKEND:
  Vrij 15, Zat 16 & Zondag 17 Maart.

  Tot -40% op nieuwe infraroodcabines en sauna's.

  Gedaan met die aanslepende spier- of gewrichtspijnen!
  Bestel nu uw therapeutische infraroodcabine.

  • Infralux infraroodcabines
  • Sunlighten infraroodcabines
  • Sauna én IR-combinaties!